Un autobuz a luat foc în mers pe o șosea Banat UPDATE...

Un autobuz a luat foc în mers pe o șosea Banat UPDATE Elevii din autocar s-au autoevacuat

1
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Incident grav în trafic în oraşul Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin, unde un autobuz a luat foc din cauza unei defecţiuni tehnice.

Din fericire nu sunt victime, informează DRPD Timişoara. „Circulație rutieră închisă pe DN 57 la Moldova Nouă (CS). Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice. Nu sunt victime. Se estimează reluarea circulatiei normale în jurul orei 9:30. Rute ocolitoare: pe străzile laterale din oraș”, a transmis sursa citată.

UPDATE Pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la autocarul care transporta elevi în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de elevi.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.


Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a informat ISU Caraş-Severin.

UPDATE 2 Circulaţia s-a reluat în condiţii normale în jurul orei 9.15.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate multe autobuze de Autotim sunt niste epave sau bombe pe roti partea interesanta este cum de trec de inspectiile periodice la RAR !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.