Bărbat bănuit de mai multe spargeri, prins de polițiști. Ce a cerut...

Bărbat bănuit de mai multe spargeri, prins de polițiști. Ce a cerut în schimbul unei biciclete furate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un bărbat care a dat mai multe spargeri în prima zi a acestei săptămâni a fost prins de polițiștii din Gurahonț, județul Arad.

„La data de 1 aprilie, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au fost sesizați despre faptul că, o persoană necunoscută, ar fi spart cu o piatră geamul unui magazin alimentar din Hălmgaiu, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, după care, cu o furcă, ar fi forțat ușa de acces a unei farmacii, de unde ar fi sustras mai multe produse dermato-cosmetice.


Ulterior, din curtea unui imobil, ar mai fi sustras o bicicletă, pe care ar fi dat-o la schimb pentru mai multe găini”, a transmis IPJ Arad.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț, a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din județul Mureș, care, în baza probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, cu propunerea luării de măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.