Bărbat jefuit de un tânăr cu care s-a întâlnit pentru a-i vinde...

Bărbat jefuit de un tânăr cu care s-a întâlnit pentru a-i vinde un telefon. Suspectul a fost prins la 60 de kilometri distanță (video)

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr care s-a întâlnit cu un altul cu scopul de a cumpăra un telefon mobil l-a atacat pe vânzător cu un spray lacrimogen și a fugit cu telefonul. Incidentul s-a petrecut în parcarea centrului comercial Galeria 1 din Timișoara, iar suspectul a fost prins de polițiști la Arad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„În fapt, la data de 19 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, aceeași zi, în jurul orei 20:45 s-a întâlnit cu o personă de sex masculin în zona unui centru comercial de pe bulevardul Antenei din Timișoara, cu intentia de a-și vinde telefonul mobil, iar acesta din urmă dupa ce l-a rugat să-l însoțească la un bancomat pentru a-și scoate bani, i-a pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în zona ochilor, l-a lovit, apoi profitând de situația creată i-a smuls telefonul mobil din mână și a fugit.


În cauză, s-a dispus încăperea urmăririi penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tălhărie calificată, polițiștii efectuând cercetări în Timișoara, Orțișoara și Vinga pentru depistarea autorului faptei”, a transmis IPJ Timiș.

Îm urma investigațiilor efectuate, persoana căutată a fost identificată în zona Gării Mari din Arad, anchetatorii luând legătura cu lucratorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijați spre locul unde se află suspectul.

„Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Orțișoara, a fost depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Timişoara în baza unui mandat de aducere. În urma audierii și probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24h sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cursul zilei de azi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a mai comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.