CFR Timişoara şi-a luat revanşa cu Deva în campionat. „Feroviarii”, mai aproape...

CFR Timişoara şi-a luat revanşa cu Deva în campionat. „Feroviarii”, mai aproape de finala cu Galaţi

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: CFR Timişoara / Facebook

CFR Timişoara a câştigat ieri un duel-cheie pentru ultima parte a sezonului. După eşecul usturător din finala Cupei, acasă, „leoparzii” s-au impus pe terenul rivalei CSM Deva în antepenultima runda a play-off-ului.


A fost un 2-1 dramatic, conturat pe final, rezultat în urma căruia echipa de pe Bega e favorită la calificarea în finală, unde celălalt loc e ocupat de liderul United Galaţi.

Scorul a fost 0-0 sub cetate până în minutul 58! Gazdele au deschis scorul prin ex-timişoreanul Savio, dar fostul său coleg de la Informatica, Vali Ilaş, a egalat rapid. În penultimul minut de joc ceferistul Mihnea Toader a înscris golul decisiv.

În weekend CFR Timişoara, care a acumulat 52 de puncte, primeşte replica Galaţiului, în timp ce Deva, rămasă pe 3 în campionat, cu 48 de puncte, are nevoie de o victorie cu Odorheiu Secuiesc, dar şi ca bănăţenii să se împiedice în ambele jocuri rămase din play-off.

Cu ocazia partidei de duminică cei de la CSM Deva au prezentat în faţa propriului public trofeul Cupei României, câştigat chiar în sala „Constantin Jude”, (scor 5-0) cu CFR Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.