Concert de jazz îmbogățit cu arome de pop și soul, cu artista...

Concert de jazz îmbogățit cu arome de pop și soul, cu artista germană Laura, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii îndrăgostiți de jazz sunt invitați la un concert special alături de artista germană Laura la Timișoara, evenimentul fiind inclus în turneul pe care artista îl întreprinde pentru promovarea celui mai recent album al ei, „Sunset Balcony”. Laura este o prezență fermecătoare pe scena muzicală internațională, abordând un stil de jazz clasic infuzat cu emoțiile muzicii pop și soul.

Discul artistei lansează o imagine inedită: balconul, ca punct culminant al creației. Un loc de întâlnire, de schimb cu oameni cunoscuți, dar și cu oameni noi, care, în același timp, „trezește sentimente contradictorii”, după cum spune ea. În ultima vreme, tânăra solistă a petrecut mult mai mult timp la Paris, unde a studiat psihologia.

Primul album al artistei care a devenit cunoscută în Stuttgart a atras atenția unor nume ca Quincy Jones, Dee Dee Bridgewater sau Jacob Collier.


La Timișoara, Laura va cânta alături de basistul Jens Loh, toboșarul Eckhard Stromer și pianistul William Lecomte, acesta din urmă fiind un nume care a colaborat cu diverși artiști precum Jean-Luc Ponty sau Vaya Con Dios.

Cel mai recent album al ei, „Sunset Balcony” are influențe din Norah Jones și îmbrățișează o varietate de stiluri exprimate cu încredere și bucurie.  Concertul artistei din Timișoara va avea loc vineri, 19 aprilie, de la ora 20, la Pixel, și este organizat de Centrul Cultural German Timișoara cu sprijinul Goethe-Institut București. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.