Concurs de creație pentru copii, organizat de Teatrul Maghiar din Timișoara

Concurs de creație pentru copii, organizat de Teatrul Maghiar din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul maghiar  „Csiky Gergely” organizează  un concurs de creație inspirat de spectacolul de marionete „Copiii Mamei Badu”, intitulat „Împreună cu mama”, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, pe trei grupe de vârstă, care pot participa cu  câte o lucrare în orice tehnică, de format până la A4, indiferent dacă au văzut spectacolul sau nu. Tema este la alegere, organizatorii sugerând câteva idei: cum îmi petrec timpul cu mama, cum mă iubește mama, ce am învățat de la mama, ce surpriză vreau să îi fac mamei, dragostea mamei.

Termenul limită de depunere a lucrărilor, pe care trebuie să fie trecut numele copilului, este data de 25 aprilie, ora 18:00, la casieria teatrului, în cutia poștală din fața acestuia, sau trimise prin poștă, urmând a fi evaluate doar lucrările primite până la termenul anunțat.


Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din trei membri, iar primele trei lucrări considerate cele mai bune din fiecare categorie vor fi premiate cu o diplomă și un cadou. Cei trei câștigători din fiecare categorie vor fi anunțați pe pagina de Facebook a teatrului în prima duminică din luna mai.

Festivitatea de premiere și vernisajul vor avea loc în 27 aprilie, de la ora 15:00, în foaierul teatrului, unde vor fi expuse lucrările câștigătorilor. După eveniment, Ana-Maria Pataki va organiza un atelier pentru copiii cu vârste sub 11 ani, care sunt invitați să participe la crearea unui obiect legat de spectacol, iar de la 18:00, toți copiii sunt invitați la spectacolul „Copiii Mamei Badu”, pentru care costul biletului cumpărat în prealabil este de zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.