Consiliul județean pune la dispoziție Sala Multifuncțională pentru ședința Guvernului de la...

Consiliul județean pune la dispoziție Sala Multifuncțională pentru ședința Guvernului de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Joi, Guvernul României va susține joi o ședință la Timișoara, motivul invocat fiind acela că vor fi adoptate mai multe acte normative importante pentru zona de vest a țării. Președintele Consiliului Județean Timiș acuză caracterul de campanie electorală al întâlnirii, însă anunță că instituția pe care o conduce pune la dispoziție o sală.

„Ședința de Guvern de la Timișoara are nevoie de sală. Deși a fost anunțată informal, contrar uzanțelor protocolare, de către candidatul PSD la județ, printr-un comunicat de presă PSD, le pun la dispoziție Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara. Fiind o întâlnire electorală, mă așteptam să o organizeze la sediul PSD, dar din respect pentru instituția Guvernului României, le ofer un cadru adecvat. Tot joi, în Sala Revoluției, în cadrul aceleiași clădiri, va avea loc o dezbatere despre regionalizare – temă foarte importantă pentru timișeni.


Îi invit cu drag la eveniment și pe membrii Guvernului, poate îi ajută să înțeleagă interesele județului Timiș, dincolo de interesele lor electorale”, a transmis Alin Nica.

Unul dintre actele normative care ar urma să fie adoptat în ședința de joi vizează proiectul noului stadion „Dan Păltinișanu”, vechi motiv de contre între rivali politici.

„În cadrul ședinței de Guvern se pare că va fi dată hotărârea pentru construirea noului stadion din Timișoara, dar nu și hotărârea de demolare. Care este scuza ridicolă? Că aparatul de specialitate al CJ Timiș nu trimite o solicitare în acest sens. Care este realitatea? Nu se dorește începerea demersurilor de demolare deoarece candidatul PSD se teme că pierde capitalul electoral. Timișoara va primi acest stadion pentru că locuitorii ei îl merită și pentru că au plătit taxe și impozite. Stadionul nou trebuie să se construiască indiferent că va fi președinte Nica sau va câștiga alegerile candidatul PSD. Așadar, pentru suporteri, pentru copiii și tinerii Timișoarei, Palatul Administrativ din Timișoara este la dispoziția Guvernului României, iar Consiliul Județean Timiș, instituție care va prelua stadionul și îl va administra, îi așteaptă respectând protocolul instituțional, dincolo de toate joculețele politice”, mai spune mesajul lui Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.