Copil de 15 ani, prins la volanul unei mașini furate la sute...

Copil de 15 ani, prins la volanul unei mașini furate la sute de kilometri distanță

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

​O acțiune de rutină a polițiștilor orașului Nădlac, împreună cu polițiștii de frontieră și polițiștii locali, a dus la o descoperire neașteptată.

La vederea oamenilor legii, o mașină și-a schimbat brusc direcția de deplasare, polițiștii pornind în urmărirea acesteia.


Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri care au abandonat-o au fost și ei găsiți la scurt timp, în localitate.

„Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din județul Bacău, care călătorea întoțit de alți doi minori, de aceeași vârstă, din același județ. Autoturismul figurează sustras din județul Bacău, din data de 7 aprilie, iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Unul dintre cei trei minori figura în bazele de date ca fiind căutat de autorități. ​Tinerii au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în vedere luării măsurilor de urmare. În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere”, a transmis IPJ Arad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.