Demolare cu scandal pe „strada pierdută” din Timișoara

Demolare cu scandal pe „strada pierdută” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Operaţiunea de demolare a construcţiilor de pe strada închisă Cezar a început azi, nu fără scandal. Primarul Dominic Fritz a însoţit buldozerele la faţa locului şi a fost întâmpinat de cei care ar ocupa ilegal terenul în opinia autorităţilor.

Terenul disputat se află între Bulevardul CD Loga şi Parcul Copiilor. Conform fostului prefect Ovidiu Drăgănescu însă, strada ar fi fost modificată în anii 1950 de către Miliţie, nu de clanuri.

După o serie de discuţii, cu „vecinii” care ar fi ocupat ilegal o parte din teren, buldozerele şi echipele de muncitori ale Primăriei au dărâmat gardul şi au început operaţiunea propriu-zisă.

„Mulţi au folosit haosul, un haos intenţionat… mulţi au profitat de această situaţie. Aceste vremuri au apus.


Trebuie să mergem înainte cu corectitudine… Nu mai putem să ne permitem să închidem ochii. Că în trecut s-au furat nişte terenuri şi în timp aceste terenuri rămân furate. E necesar pentru că această stradă are utilitate. Avem aici o faţadă impunătoare de la Liceul Loga… lega liceul de Parcul Copiilor. Redăm această stradă timişorenilor”, a spus Dominic Fritz, care le-a recomandat „vecinilor” să se adreseze justiției, dacă se simt nedreptățiți.

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.