Doi bărbați prinși în timp ce încercau să scoată ilegal din țară...

Doi bărbați prinși în timp ce încercau să scoată ilegal din țară 19 cetățeni străini

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii de frontieră din Arad și Timiș au prins în flagrant doi bărbați care transportau cu două autoturisme 19 cetățeni străini, care intenționau astfel să iasă ilegal din țară.

Potrivit Poliției de frontieră, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș au supravegheat o locație de pe raza județului Timiș, unde sunt cazate persoane de origine afro-asiatică.

Aceștia au observat un grup care s-a îmbarcat în două autovehicule înmatriculate în Polonia, deplasându-se spre municipiul Arad.

Poliţiştii de frontieră au urmărit cele două mijloace de transport, iar pe raza municipiului Arad, în apropierea frontierei, a fost organizat un flagrant, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, cele două mijloace de transport fiind oprite în trafic.

Astfel, au fost identificate în cele două autoturisme 19 persoane din Somalia, Nepal, Siria, Bangladesh şi Egipt, intrate legal în România, și cei doi șoferi, un cetățean ucrainean și un cetățean cu dublă cetățenie, Republica Moldova și Bulgaria.

În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei doi şoferi au preluat cetăţenii străini de la centrul de cazare din judeţul Timiş cu scopul de a-i trece ilegal frontiera în Ungaria.

Polițiștii fac cercetări pentru trafic de migranți în ceea ce îi privește pe șoferi și pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați în mijloacele de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.