Expoziție despre conacul Mocioni la Timișoara, cu artiști din România și Islanda...

Expoziție despre conacul Mocioni la Timișoara, cu artiști din România și Islanda (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

După ce timp de trei săptămâni o expoziție despre conacul Mocioni a fost prezentată publicului din Reykjavik, lucrările artiștilor români și islandezi vor putea fi văzute și de timișoreni din 19 aprilie, la Centrul Multifuncțional Bastion. Curatorii expoziției sunt Alexandru Babusceac și Odda Júlía Snorradóttir iar vernisajul va avea loc vineri, la ora 17:00, expoziția urmând a fi deschisă până în data de 10 mai.

Expoziția, intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, cuprinde lucrări de fotografie, cianotipie, pictură, grafică și artă digitală realizate de artiștii români Andrada Damianovskaia, Corina Nani, Renée Renard, Saint Machine, Sorin Scurtulescu și Ana-Maria Szollosi, alături de Sara Björg și Rebekka Ashley din Islanda.

În paralel, la Foeni continuă lucrările de artă stradală și peisagistică, unde artiștii români Analisa Radu și Flavius Rouă, alături de artistul islandez Úlfur Logason decorează fațadele a trei clădiri reprezentative din comunitate – primăria, școala și grădinița, după ce Corina Nani a terminat, luna trecută, o decorațiune murală pe peretele stației de autobuz din Foeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.