Forum international de afaceri, în premieră la CCIAT

Forum international de afaceri, în premieră la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este în plină pregătire a celui mai mare Forum de Afaceri Internațional, premieră în sistemul cameral românesc și european, derulat sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”.

Evenimentul va crea un spațiu de networking ale cărui obiective urmăresc stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte viabile.


Vor avea loc întâlniri de tip B2B care vor oferi companiilor din România posibilitatea de a-și diversifica portofoliul de parteneri extinde activitatea pe noi piețe. Sectoarele economice vizate sunt: energie, agricultură, industrie alimentară, IT&C, industrie, altele. Pe durata celor două zile, companiile participante vor avea posibilitatea de a-și expune produsele și serviciile la EXPO FORUM.

Evenimentul reunește companii reprezentative din județul Timiș și din întreaga Românie, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia și Bosnia și Herțegovina, președinți de camere de comerț, diplomați, oficiali ai administrației publice centrale și locale.

Forumul Internațional de Afaceri are loc în perioada 9 – 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, limba oficială a evenimentului este engleza, iar participarea companiilor este gratuită.

Termenul limită de înregistrare este data de 12 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.