FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024

FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024

0
DISTRIBUIȚI

Federația Română de Fotbal a lansat marți noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024. Acesta este disponibil pe toate platformele de social media. Imnul se numește „Visăm împreună” și este interpretat printre alții de Smiley, Andra, Theo Rose sau Irina Rimes.

Campionatul European din germania va începe pe 14 iunie, iar România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

FRF promite o serie de surprize surprize pentru toți suporterii, prima fiind chiar lansarea imnului echipei naționale pentru EURO 2024.

Piesa „Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment, îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete ale muzicii românești, precum Smiley, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes și alții, precum și pe suporterii tricolori.

„Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii.


Prin campania „Când visăm împreună, ne adunăm împreună”, ne propunem să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri.

Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federația Română de Fotbal, cu ocazia lansării imnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.