Fuziune de space rock, muzică electronică și groove intergalactic: formația britanică Henge...

Fuziune de space rock, muzică electronică și groove intergalactic: formația britanică Henge susține un concert de neratat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația britanică Henge va susține un concert de neratat la Timișoara. Colectivul muzical de inspirație cosmică Henge va urca pe scenă, aducând în prim-plan fuziunea lor unică de space rock, muzică electronică și groove intergalactic, iar cu ritmurile lor pulsatorii și energia lor contagioasă trupa promite un spectacol de neuitat, care va transporta spectatorii într-o cu totul altă dimensiune. Cu un stil muzical care sfidează categorisirea, muzica britanicilor este un amestec cosmic care îmbină elemente de psihedelic, dance și rock.

Muzicienii vor interpreta câteva piese cunoscute din repertoriul lor, inclusiv „Demilitarise”, un imn al unității și al păcii, sau „In Praise of Water”, o odă eterică la forța dătătoare de viață care curge prin univers. Recent, formația a lansat albumul „Alpha Test Four”, care îi poartă pe ascultători într-o călătorie sonoră prin ritmuri pulsatorii, melodii din alte lumi și versuri care îndeamnă la reflecție și care abordează teme legate de unitate, conștiință și misterele universului. Dar spectacolul Henge nu se rezumă doar la muzică. Este o experiență multisenzorială care combină imagini uimitoare, costume elaborate și o prezență scenică interactivă. Pe măsură ce membrii trupei își vor îmbrăca costumele extraterestre și se vor îmbarca în misiunea lor cosmică, publicul va fi transportat pe un tărâm în care muzica și imaginația se ciocnesc.

Membrii formației Henge vor susține un concert în luna iunie a acestui an în cadrul celebrului festival britanic Glastonbury, iar în ultima zi a lunii iulie vor fi prezenți cun un spectacol deosebit în cadrul festivalului Ozora care se desfășoară în Ungaria.

În deschiderea concertului celor de la Henge vor cânta Volga ARM, o trupă nouă cu muzicanți noi şi vechi, ce şi-a avut perioada de incubație în anii 2020-2021, când au fost compuse piese, scrise versuri, gândite platforme program, renunțat la tot şi reînceput, totul într-o maniera aleatorie şi inconsecventă.


În 2022, primele creații au fost eliberate în lume sub forma unor cântece cvasi-rock, luminoase şi pluri-potente despre neputințe şi nepăsari. Volga ARM este Toma & Joy & Denis.

Concertul susținut de formația Henge în Timișoara va avea loc miercuri 24 aprilie, de la ora 19, la M2 Event Venue, iar biletele se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.