Grindeanu despre eșecurile administrației locale în ultimele decenii: „N-am reușit până acum...

Grindeanu despre eșecurile administrației locale în ultimele decenii: „N-am reușit până acum să creem acea emulație, indiferent cine e la guvernare, să promovăm proiectele importante pentru Timiș și Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Aflat la Timișoara împreună cu premierul Ciolacu și cabinetul său de miniștri, pentru ședința de Guvern de astăzi, Sorin Grindeanu a avut un moment de sinceritate politică.

„De multe ori, și mă includ și eu aici, în grupul celor care nu au reușit până acum, deși acum încercăm, să creeze acea emulație pentru ca, dincolo de oricine e la guvernare, PNL, PSD, PDL, cine a fost la guvernare, să promovăm proiectele importante pentru Timiș și Timișoara.


În alte părți, de exemplu la Cluj-Napoca, indiferent că a fost PSD-ul sau PNL-ul sau PD-ul, PDL-ul pe vremuri, Clujul și-a promovat proiectele, a știut să facă acest lucru. Cred că asta e de fapt cheia acestor alegeri din 9 iunie în județul nostru, și la consiliul județean, și la Primăria Timișoara, de a alege oameni care să țină legătura cu guvernul, și îi aveți pe cei doi (n.r. – Robu și Simonis), și de a sintetiza foarte bine acest proiecte importante pentru oraș și județ”, a spus Sorin Grindeanu.

În același context a fost abordată și regionalizarea României, însă, prim-ministrul Marcel Ciolacu a dat un răspuns diplomatic, evitând să intre concret în subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.