Hoţ, prins după ce a dat o lovitură într-o casă din Timişoara....

Hoţ, prins după ce a dat o lovitură într-o casă din Timişoara. Valoarea prejudiciului

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara după ce de 1 aprilie a intrat într-un imobil de pe strada Piaţa Bisericii din oraş şi a sustras o geantă în interiorul căreia s-ar fi aflat un laptop, un hard disk, precum și alte obiecte, cauzând un prejudiciu de peste 4.000 de euro.

„La data de 01 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 30.03.2024, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 16:00-16:30, o persoană necunoscută ar fi pătruns și ar fi sustras dintr-un imobil situat pe strada Piața Bisericii din Timișoara, o geantă în interiorul căreia s-ar fi aflat un laptop, un hard disk, precum și alte obiecte, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 lei.

În urma verificărilor efectuate, la data de 01.04.2024, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 25 ani.


În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 01.04.2024, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș”, a transmis IPJ Timiş.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.