„Întâlnirea cu Îngerul”, expoziție cu lucrările unuia dintre cei mai apreciați pictori...

„Întâlnirea cu Îngerul”, expoziție cu lucrările unuia dintre cei mai apreciați pictori contemporani timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Centrul Multifuncțional Bastion găzduiește începând de miercuri, 17 aprilie, expoziția „Întâlnirea cu Îngerul”, semnată de Mihai Teodor Olteanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pictori contemporani timișoreni, care va avea vernisajul la ora 18:0.

Alături de cele aproximativ 40 de tablouri ale pictorului, expoziția va  cuprinde și câteva lucrări ale invitaților săi, sculptorii Remus Irimescu, Ciprian Surulescu și Gheza Molnar.

Tablourile lui Mihai Teodor Olteanu reinterează câteva din temele lui preferate – peisaje, îngeri sau flori – fiecare lucrare având un anume mesaj. Cu acest prilej va fi lansat la Timișoara și catalogul ”întâlnirea cu Îngerul”, prezentat în premieră la Lugoj, la Casa Bredicenilor. Mihai Teodor Olteanu mărturisește că titlurile expoziției și al catalogului doresc să sugereze că „artiștii sunt îngeri în lumea asta atât de urâtă uneori și de păcătoasă a pământenilor”, iar tablourile sale redau trăirile și căutările sale dintr-o lume magică în care sacrul se împletește cu profanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.