Ionuț Gaiță: Dominic Fritz a pus noi și noi biruri pentru mediul...

Ionuț Gaiță: Dominic Fritz a pus noi și noi biruri pentru mediul de afaceri local. Ne disprețuiește

1
DISTRIBUIȚI

Mediul de afaceri timișorean are nevoie de susținere la nivel local, spune Ionuț Gaiță, antreprenor local, directorul de campanie al lui Nicolae Robu. Din acest motiv e nevoie de eliminarea supraimpozitării impuse de actuala administrație a Timișoarei, mai subliniază acesta.

De la un mandat de primar în timpul căruia ușile municipalității erau deschise tuturor afaceriștilor erau deschise de fiecare dată s-a ajuns la birocrație excesivă și taxe puse pe afaceri.

„Să ne uităm un pic cum arată Timișoara sub administrarea lui Dominic Fritz. Să ne aducem aminte cum arăta Timișoara când era Robu primar, care era evoluția și dezvoltarea Timișoarei cu Robu primar. Ca și antreprenor vă spun că un oraș nu poate să funcționeze fără oameni de afaceri, fără mediul privat, fără micii sau marii întreprinzători, fără afaceri de familie, fără investitori străini.


Iar Nicolae Robu știe acest aspect. Cât a fost primar, Nicolae Robu a susținut mediul de afaceri, a susținut deopotrivă antreprenori locali, cu afaceri mici și mijlocii, a susținut afaceri de familie. S-a preocupat permanent de dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de noi și noi investiții străine”, spune Gaiță.

Actuala administrație nu are aceleași principii, mai spune omul de afaceri liberal.

„În schimb, administrația condusă de Dominic Fritz a mărit taxe, a pus impozite, noi și noi biruri pentru mediul privat. Și mai mult, a îngreunat toate procedurile, prin noi formulare, prin noi documente, care nu fac altceva decât să încurce mediul privat. Dominic Fritz ne disprețuiește și nu arată nicio implicare față de mediul privat local, noi suntem cei care contribuie cu taxe la bugetul local”, mai menționează Gaiță.

Din acest motiv e nevoie de o schimbare. „Avem o campanie extrem de dificilă. Vom munci mult și sunt 100% convins că pe 9 iunie noi vom da primarul Timișoarei – iar acesta va fi Nicolae Robu!”, a încheiat directorul de campanie al lui Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.