MAE, alertă de călătorie: românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

MAE, alertă de călătorie: românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reamintește, vineri seara, recomandarea adresată cetățenilor români de a evita orice călătorie în Israel, Palestina, Liban și Republica Islamică Iran.

În contextul evoluțiilor de securitate din regiune, MAE le transmite românilor să evita orice călătorie în Statul Israel, Palestina, Republica Libaneză și Republica Islamică Iran.

Detalii cu privire la avertismentele de călătorie pentru aceste state sunt disponibile pe pagina de internet a MAE – https://www.mae.ro/travel-alerts.

MAE recomandă cetățenilor români care se află pe teritoriile acestor state să manifeste precauție, să se informeze din surse oficiale cu privire la evoluțiile de securitate și să respecte cu strictețe eventualele recomandări/instrucțiuni ale autorităților locale.

În cazul în care se confruntă cu o situație de urgență, cetățenii români au la dispoziție următoarele date de contact ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României în aceste state, după cum urmează: pentru Statul Israel: +972 54 564 3279 (Ambasada României la Tel Aviv) sau +972 543 998 038 (Consulatul General al României la Haifa); pentru Palestina: +970 59 201 3761; pentru Republica Libaneză: +961 76 775 503; pentru Republica Islamică Iran: +98 21 7764 7570.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.