Marcel Ciolacu, răspuns ironic la întrebarea despre declarația de avere a primarului...

Marcel Ciolacu, răspuns ironic la întrebarea despre declarația de avere a primarului Fritz: „I-o fi modificat-o Robu cu Simonis”

0
DISTRIBUIȚI

Aflat la Timișoara pentru o ședință a Guvernului și o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, premierul Marian Ciolacu a vorbit și despre apropiatele alegeri locale.

Printre numeroasele întrebări legat de capitală, s-a strecurat și una cu specific zonal.


Întrebat despre problemele legate de declarația de avere a primarului Dominic Fritz, șeful PSD a preferat să ironizeze situația.

„Să vă răspundă doamna Clothilde, probabil pesediștii au pus judecătorii și procurorii să-i facă asta lu’ domnu’ Fritz. Io cred că noaptea domnul Robu și cu Simonis i-au modificat declarația de avere, e evident acest lucru”, a fost singura reacție a prim-ministrului.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că primarul Timișoarei și-a falsificat declarațiile de avere din ultimii ani după ce împreună cu soția sa, chinezoaica Yiran Lin, au achiziționat un teren și o casă în Timișoara. Dominic Fritz a încercat să ascundă faptul că toți banii au fost plătiți de cea cu care este căsătorit, dar sub regimului matrimonial al separației de bunuri. Altfel spus, în caz de divorț, fiecare rămâne cu proprietățile și banii pe care-i are pe numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.