Maryliss a lansat albumul „First” cu un concert special la Radio România...

Maryliss a lansat albumul „First” cu un concert special la Radio România Reșița

0
DISTRIBUIȚI

După ce în luna februarie a acestui an Maryliss a lansat albumul discografic de debut First cu un concert extraordinar ce a avut loc în Timișoara, la sfârșitul săptămânii trecute artista timișoreancă și membrii formației ei au repetat evenimentul la Reșița. Lansarea discului a prilejuit un concert susținut de Maryliss la Radio România Reșița sâmbăta trecută, urmat de un recital susținut în Soho House.

„Din cel mai fain studio de radio, unde am avut privilegiul să fim live, vrem să transmitem o uriașă mulțumire echipei minunate de la Radio România Reșița si tuturor ascultatorilor care ne-au fost alaturi. Suntem profund recunoscători pentru susținerea necondiționată și pentru atmosfera minunată pe care ați creat-o alături de noi.  Ne-am simțit cu adevărat în elementul nostru. Mulțumim pentru tot!”, au transmis membrii formației alcătuite din Maria Avramescu – voce, Silviu Dan Iliescu- chitară, Ovidiu Dodo Moldovan- clape, Andrei Ghilea- bass și Alex Florescu- tobe

Primul single Maryliss sub numele de Nu Renunța”, a apărut cu opt ani în urmă, iar în 2019 artista a lansat mai multe singleluri consecutive, primul fiind „În urma ta” care s-a calificat pe locul 2 în cadrul concursului național Bega Music Festival, la secțiunea de creație.


La final de 2019, Maryliss a lansat următorul single, „Cafea arsă”, piesă care se regăsește și pe coloana sonoră a filmului „Șoapte”. În 2023, Maryliss, s-a calificat în Finala Națională Eurovision cu piesa „Hai, Vino!”, melodie ce se regaseste și pe albumul de debut „FIRST”, un proiect muzical cuprinzător cu 12 piese ce explorează sonorități și influențe diferite.

„Muzica noastră este la bază pop cu diverse influențe. Avem arome de rock, new wave, funk și chiar și drum’n bass. Am experiementat multe direcții, chiar și country. Deși avem diverse influențe, cumva discul ăsta e un tot unitar. Una din cele mai surprinzătoare piese pentru mine… ca și producție… a fost cea realizată cu George Denis care face muzică de film. Am explorat multe direcții pe album și ne-am dorit să vedem unde ne situăm, unde ne simțim cel mai bine și să vedem de acum încolo exact pe ce plusăm mai departe”, spun membrii formației.

Următorul concert susținut de Maryliss în Timișoara va avea loc duminică 28 aprilie, de la ora 19, în cadrul Târgului de Paști care este organizat în Piața Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.