Muzicianul timișorean Pera Todorovici concurează la o emisiune specială din Serbia și...

Muzicianul timișorean Pera Todorovici concurează la o emisiune specială din Serbia și va susține un concert în cadrul evenimentului Banaton Fest

0
DISTRIBUIȚI

Unul din invitații speciali ai evenimentului Banaton Fest, muzicianul Pera Todorovici , reprezintă Timișoara în cadrul emisiunii – concurs „Nikad nije kasno” (Niciodată nu e prea târziu) difuzată de televiziunea Prva TV din Serbia în mai multe țări balcanice și are nevoie de votul melomanilor pentru a se califica mai departe în semifinale. Emisiunea concurs se adresează persoanelor peste 45 de ani și este foarte populară în țara vecină, iar voturile pentru artistul timișorean se pot acorda aici.

Pera Todorovici este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din zona noastră. S-a născut în 1947 la Foeni și încă din copilărie a cochetat cu muzica populară, purtând frumusețea folclorului în suflet dar mai ales în glas. Fie că a cântat muzică sârbească sau românească, artistul s-a conectat cu publicul și a reușit să transmită o energie aparte.


Cu trecerea timpul, Pera a început să își compună singur textele pieselor sale, reușind astfel să ocupe un binemeritat loc în rândul interpreților autentici de muzică populară. Indiferent dacă interpretează piese sârbești sau românești, artistul reușește mereu să stabilească o conexiune profundă cu publicul.

Prima ediție a Banaton Fest Timișoara va avea loc în data de 8 mai, de la ora 17, în Piața Victoriei. Evenimentul este un festival spectaculos cu decernare de premii, având parte de 12 categorii și este organizat de Radio Banat Link în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara. Printre interpreții care vor susține recitaluri la acest festival se numără trupa Magazin, Neda Ukraden, Ivan Gavrilovic, Rade Jorovic, Ceda Markovic și Sneki Babic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.