O femeie din Tunisia a încercat să iasă ilegal din țară ascunsă...

O femeie din Tunisia a încercat să iasă ilegal din țară ascunsă în portbagajul unei mașini

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din Tunisia a fost prinsă de polițiștii de frontieră de la Cenad, județul Timiș, în timp ce încerca să iasă ilegal din țară ascunsă în portbagajul unei mașini.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat în weekend pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean pakistanez de 44 de ani. Bărbatul conducea un autoturism înmatriculat în România.

Odată cu pașaportul, polițiștii i-au solicitat și permisul de conducere, iar în urma verificărilor au constatat că documentul, care avea însemnele autorităților din Pakistan, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals.

Totodată, la controlul fizic al autoturismului, în portbagaj, a fost descoperită ascunsă, o femeie, cetățean din Tunisia, în vârstă de 31 ani.

Ambele persoane au fost duse la sediul poliţiei de frontieră pentru verificări.


În urma cercetărilor efectuate a rezultat că persoanele au intrat legal în România și intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățeanul tunisian, fiind predat lucrătorilor din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Timișoara, deoarece a solicitat azil.

De asemenea, șoferul este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducere fără permis, iar pe numele acestuia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.