Pas înainte pentru reabilitarea căii ferate Craiova – Drobeta Turnu Severin –...

Pas înainte pentru reabilitarea căii ferate Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_459544" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">
Foto: Arhivă

Reabilitarea liniei feroviare Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș a fost deblocată, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El afirmă că Executivul a reaprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean.

„Reabilitarea liniei feroviare Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș a fost deblocată! Am reaprobat astăzi în ședința de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Ministrul Transporturilor precizează că actualizarea acestor indicatori a fost necesară în contextul creșterii prețului materialelor de construcții, a prețurilor energiei electrice și gazelor naturale, dar și a transporturilor de mărfuri.

„Pentru reabilitarea celor aproximativ 225 de km de cale ferată (în maximum 60 de luni) sunt acordate acum peste 20 de miliarde lei (sumă asigurată prin PT)”, încheie Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.