Pisici albe, veselie fără griji și vibrații pozitive cu Zeyla Tomlyn, la...

Pisici albe, veselie fără griji și vibrații pozitive cu Zeyla Tomlyn, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Muzica Zeylei Tomlyn dizolvă etichetele și categoriile, cu veselie, înțelepciune și foarte mult stil. Noul ei album, „White Cat”, a fost lansat pe data de 18 februarie și se inspiră din jazz vocal, soul, funk, gospel și „folk șamanic”, fiind o sinteză încântătoare a tuturor acestor influențe, într-o formă nouă. Turneul de promovare este la fel de eclectic, îmbinând atelierele participative de improvizație muzicală bazate pe tehnica „circle singing”, dezvoltată de celebrul Bobby McFerrin, cu concerte în care Zeyla inspiră și se lasă inspirată, în timp real, de public. În luna aprilie, Zeyla și partenerul ei muzical Yekta (Mircea Ardeleanu) se vor opri la Timișoara, un punct drag de pe traseul lor prin mai multe orașe din România, Elveția și Germania.

Duminică 7 aprilie, între orele 18 și 20:30 Zeyla și Yekta vă invită la joacă muzicală în Sala Rotundă a FITT, în cadrul atelierului Zeyla’s Singing Circle. Aceste sesiuni pornesc de la tehnica „circle singing”, împletind și alte arte, precum dansul, improvizația teatrală, tehnici vocale, de respirație și „body percussion”, trasând astfel un spațiu pentru creativitatea liberă a copilul nostru interior.

Trei zile mai târziu, pe data de 10 aprilie, începând de la ora 20 va avea loc concertul de lansare a albumului White Cat, la Pixel.


Evenimente aproape la fel de flexibile ca atelierele de „circle singing”, concertele live ale Zeylei sunt acordate foarte bine la inspirațiile de moment. Publicul se poate aștepta să fie cuprins în melodii improvizate pe loc, în dans și într-o comunitate plină de veselie.

Zeyla va fi acompaniată de Yekta (Mircea Ardeleanu) la bas și la instrumente de percuție. Cei doi au avut cariere muzicale foarte diverse, trecând prin genuri de la folclor la funk, jazz și pop și însumând colaborări cu artiști foarte cunoscuți, de la Bobby McFerrin la Subcarpați, de la Jimmy Madison la Thy Veils. White Cat vorbește despre rădăcini, despre lumină, despre dans și vindecare, iar toate acestea vor fi cu siguranță amplificate în experiența live, pentru cei care își caută tribul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.