Politehnica Femina nu se mai opreşte din eşecuri în play-off. Csikszereda s-a...

Politehnica Femina nu se mai opreşte din eşecuri în play-off. Csikszereda s-a impus şi ea la Dumbrăviţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi (via FK Csikzereda / Facebook)

Politehnica Timişoara a suferit cea de-a şasea înfrângere consecutivă în play-off-ul elitei feminine. Alb-violetele au cedat azi, în runda a 7-a intermediară, la limită, scor 0-1, în faţa ultimei clasate Csikszereda Miercurea Ciuc.

După 0-0 la pauză, pe terenul de la Dumbrăviţa, unde joacă echipa feminină până la finele sezonului în contextul lucrărilor de la arena „Ştiinţa”, Poli a cedat din nou fără gol marcat. Doar meciul din Cupă de la Iclod, cu „U” Cluj, a întrerupt seria nefastă din oficiale.

În campionat elevele lui Mirel Albon au revenit la aceleaşi „obiceiuri”.


Şi pe arena „Ştefan Dobay”, încărcată cu meciuri în această săptămână în condiţiile în care Timişoara duce lipsă de stadioane. Timişorencele au avut puţine oportunităţi. O lovitură liberă a lui Meluţă a mai solicitat portăriţa adversă în prima parte. În repriza secundă oaspetele, de pe 4, ultima poziţie din play-off, chiar au dominat şi au marcat până la urmă pe final, în minutul 85 cu un şut de la distanţă al Anitei Antal.

Politehnica a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Bratu, Bistrian, Jivan, Kurja, Mirea, Boboc, Şepeţan, Pera, Mihăilesc. Au mai intrat: Sondore, Dawood, Cioabă, A. Bucşa.

În urma acestui rezultat Politehnica a rămas cu 38 de puncte, dintre care 35 adunate în sezonul regular, iar cele 3 au fost din prima întâlnire tur cu ciucanele acasă. La ora aceasta se dispută derby-ul locurilor 1-2 dintre Farul şi „U” Cluj, dobrogencele aveau un avans de trei puncte faţă de ardelence şi bănăţence înaintea acestui joc. În etapa următoare, duminică (ora 11), Poli are joc acasă cu „U”, la o zi după jocul din „B” al Dumbrăviţei cu Metaloglobus pe acelaşi teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.