Politehnica Femina a pus capăt seriei negative. Victorie în Cupă pe terenul...

Politehnica Femina a pus capăt seriei negative. Victorie în Cupă pe terenul lui „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara a marcat şi a câştigat astăzi pe terenul campioanei după cinci înfrângeri consecutive. Golul marcat de Shaira Pera a fost singurul al partidei disputate la Iclod cu „U” Cluj, scor 1-0, în runda a doua a Cupei României.

Perioada nefastă a alb-violetelor a fost depăşită azi în cea de-a treia deplasare la rând, a doua consecutivă în fieful rivalei din Ardeal.


Dacă în campionat, trei zile mai devreme, „U” a câştigat la pas cu 2-0, astăzi timişorencele s-au impus prin reuşita lui Pera din minutul 61. Pe final bănăţencele au avut o jucătoare eliminată, în minutul 88.

Politehnica a început cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Bistrian, Kurja, Mirea, Boboc, Şepeţan, Pera, Mihăilesc.

În urma acestei victorii Poli se află pe locul 3, cu trei puncte, tot atâtea precum „U” Cluj, în grupa A din Cupă, una dominată de Csikszereda deocamdată. În timp ce Banat Girls se află pe 4, fiind condusă cu 2-0 de ciucane la ora redactării. Mai important e că fetele pregătite de Mirel Albon şi-au schimbat moralul şi mai pot lupta pentru titlu, unde se află la egalitate cu Farul, liderul la zi. Duminică, 21 aprilie, de la ora 13, Poli joacă acasă cu Farul. Meciul se dispută la Dumbrăviţa deoarece la stadionul „Ştiinţa” sunt lucrări la noua tribună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.