Politehnica Femina, tot mai departe de titlu. Înfrângere la Dumbrăviţa cu Farul

Politehnica Femina, tot mai departe de titlu. Înfrângere la Dumbrăviţa cu Farul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara a suferit un nou eşec în play-off-ul elitei feminine, al cincilea consecutiv în această fază a campionatului, iar elevele lui Mirel Albon par să se îndepărteze de titlul care părea atât de aproape la finele sezonului regular. Ieri, la Dumbrăviţa, unde alb-violetele au fost „exilate” pentru că la „Ştiinţa” sunt lucrări, Farul Constanţa s-a impus cu 2-0 şi a devenit lider solitar.

Timişorencele nu au început atât de rău jocul de pe arena „Ştefan Dobay”, primul disputat aici şi considerat acasă, în condiţiile în care la arena din centrul oraşului se construieşte noua tribună iar oraşul de pe Bega a ajuns să nu mai ofere alternative din cauza infrastructurii sportive sărace.


Mihăilesc putea să deschidă scorul dacă era mai hotărâtă dintr-o poziţie bună, centrală, dar a şutat prea moale pentru a o învinge pe portăriţa Farului.

Ambele goluri ale dobrogencelor au venit în debutul reprizei secunde, prin „dubla” lui Estelle Gnaly (min. 47 şi 51). Poli nu şi-a mai revenit după aceste reuşite deşi moralul a fost îmbunătăţit de succesul din Cupă de la Cluj.

Politehnica Femina a început cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Bistrian, Kurja, Mirea, Boboc, Şepeţan, Pera, Mihăilesc.

Alb-violetele au rămas cu 38 de puncte, acum pe locul 3, la egalitate cu „U” Cluj, dar cu un golaveraj inferiori, în timp ce Farul e lider cu 41 de puncte. Miercuri, de la ora 12.30, tot la Dumbrăviţa, Poli primeşte replica celor de la Csikszereda, ocupanta locului 4, cu 30 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.