Politehnica Femina a uitat să înscrie. Alb-violetele au pierdut şi la Cluj,...

Politehnica Femina a uitat să înscrie. Alb-violetele au pierdut şi la Cluj, dar rămân la egalitate cu lidera

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara a suferit al cincilea eşec consecutiv şi totodată al patrulea la rând în play-off-ul SuperLigii feminine fără a marca. Astăzi, alb-violetele au fost depăşite de „U” Cluj, la Iclod, scor 0-2 (0-2).

Elevele lui Mirel Albon au disputat totodată şi al patrulea meci unul după altul „afară”. Fără Meluţă (suspendată) şi Ivanova (aparent o problemă medicală), lotul şi aşa tânăr al bănăţencelor a părut fără prea multe şanse, mai ales în prima repriză din Ardeal.


Ambele goluri ale gazdelor din Cluj au venit rapid. Ioana Bălăceanu a marcat în minutele 14 şi 16. În repriza secundă, pe final, timişorencele au jucat mai bine dar fără a reuşi să puncteze.

Poli a înscris ultima dată în prima rundă a play-off-ului, în victoria de pe teren propriu cu Csikszereda, scor 3-0.

În ciuda formei proaste din ultima lună, alb-violetele au rămas la egalitate de puncte cu Farul, lidera cu 38 de puncte, dar cu un golaveraj mai bun. Echipa din Constanţa a pierdut ieri surprinzător, acasă, cu echipa din Harghita (2-3). Campioana „U” Cluj s-a apropiat de primele două clasate la doar trei puncte.

Poli: Câmpean – Ancăş, Nagy, Bistrian, Jivan, Kurja (cpt.), Mirea, Boboc, Cioablă, Pera, Şepeţan. Au mai intrat: Sondore, Bratu, Mihăilesc, A.M. Bucşa şi A.Ş. Bucşa. Antrenor: Mirel Albon.

În următoarea rundă, duminică, 21 aprilie, de la ora 13, Poli primeşte replica Farului, în timp ce „U” Cluj joacă la Ciuc cu o zi înainte. Jocul alb-violetelor apare programat pe arena „Ştefan Dobay”, din Dumbrăviţa, în condiţiile în care pe „Ştiinţa” sunt lucrări la noua tribună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.