Prima Dragoste susține un concert la Timișoara, în cadrul Festivalului Cultural „Zilele...

Prima Dragoste susține un concert la Timișoara, în cadrul Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Bandbook

Alexandra Cebotar, artista din Republica Moldova care e cunoscută de melomani drept Prima Dragoste, va susține un concert extraordinar la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul fiind inclus în cadrul celei de-a 24-a ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”.

Cu o voce puternică și romantică, Prima Dragoste, talentata și inovatoarea artistă din Republica Moldova, reușește să transforme experiențele și emoțiile sale într-o artă muzicală autentică. Prima Dragoste, prin pasiunea autentică și talentul său extraordinar a reușit să își consolideze poziția ca o artistă apreciată și respectată în industrie.


Prima piesă lansată de artistă alături de Roton Music – „Din partea ta” – s-a auzit în premieră la Kiss FM. Ulterior, piesa a cucerit inimile publicului și a ajuns rapid în playlisturile mai multor radiouri din țară și din Republica Moldova. Lansarea în 2022 a primul ei EP, intitulat „Epigraf”, cuprinde cinci piese care reprezintă radiografia ei ca artist și totodată un moment de maturizare în cariera ei. „Dezbrăcată de greșeli”, „De ce”, „Semnale variate”, „O aștepți pe alta” și „Sare pe obraz” arată versatilitatea ei în muzică și felul în care Prima Dragoste poate cânta despre despărțirea de persoana iubită, păstrându-și doza ludică și optimistă. Artista a avut colaborări cu Satoshi pentru „I Love You”, piesă ce a avut un succes real în platformele digitale, dar și cu Amedeo, pentru ultima ei lansare, „Fosta”, unde stilul eteric pe care îl are artista se împletește cu vocea puternică a lui Amedeo, creând o avalanșă de emoții.

Concertul Prima Dragoste din Timișoara va avea loc vineri, 5 aprilie, de la ora 20, în sala de spectacole din incinta Casei Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.