Primarul Fritz își face campanie cu fake news. Un fost prefect îl...

Primarul Fritz își face campanie cu fake news. Un fost prefect îl acuză că se luptă cu clanuri imaginare

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunța joi cu mare avânt și cu mândrie că a reușit să recupereze un nou teren al municipalității în lupta cu clanuri imobiliare. El a anunțat că a emis ordinul de demolare pentru o serie de construcții care ar fi ilegale, ridicate pe o stradă pietonală, aflată lângă vilele a două asemenea clanuri. Total fals, spune Ovidiu Drăgănescu, strada respectivă există doar pe hârtie încă din anii ’50, când acolo era sediul Miliției, instituția închizând strada numită Cezar, care făcea o legătură între bulevardul CD Loga și Parcul Copiilor.

Nici vorbă de clanuri pe vremea aceea, spune Drăgănescu, care îl acuză pe Fritz că își face campanie cu lupte imaginare.


„O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara! Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz! Nu pot accepta campanie electorală bazată pe neadevăruri! Încă din anii 1950 exista actuala configurație a acestei străzi (Cezar) ce figurează doar pe hârtie! Strada a fost modificată prin anii ’50 de către Miliția județului Timiș. Sediul Miliției era chiar în clădirea de pe Loga nr 38, cea cu gardul în discuție. Ce clanuri erau pe-atunci?”, a spus Drăgănescu într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Fritz mai primește și o recomandare, să demoleze și o altă construcție ilegală existentă tot de pe vremea Miliției. „Dacă tot reveniți la starea inițială, demolați și cealaltă construcție ilegală făcută la repezeală și în dispreț de Internele de atunci”, încheie Drăgănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.