Proiect modificat pentru conectarea unei zone turistice din Banat la drumul expres...

Proiect modificat pentru conectarea unei zone turistice din Banat la drumul expres Filiași – Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor a anunțat astăzi că localitatea cărășeană Slatina-Timiș va fi conectată la viitorul drum expres Filiași – Lugoj.

„Localitatea Slatina-Timiș (județul Caraș-Severin) va avea acces la Drumul Expres Filiași – Lugoj! Împreună cu reprezentanții CNAIR am discutat astăzi cu proiectantul sectorului de drum Domașnea -Caransebeș și am stabilit să găsim soluții pentru valorificarea potențialului turistic al zonei.


Astfel în zona localității Slatina-Timiș va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6. Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției sectorului de drum expres Domașnea – Caransebeș parte a DEx Filiași – Lugoj a ajuns în momentul de față în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu). Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025 iar ulterior se va intra în faza contractării construcției acestui sector de drum de mare viteză”, a transmis Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.