Rock fabricat în Timișoara: Ioan Popovici și Flare au lansat videoclipul piesei...

Rock fabricat în Timișoara: Ioan Popovici și Flare au lansat videoclipul piesei „Never again”, care beneficiază de prezența unor actori cunoscuți

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Ioan Popovici și trupa de rock alternativ Flare își continuă colaborarea fructuoasă începută acum mai bine de o lună și lansează un nou videoclip cinematic, de această dată, pentru single-ul „Never Again”. Piesa este o compoziție ce aduce în prim plan o poveste clasică ce implică un sentiment profund de apăsare, un regret ce pare imposibil de tratat de bucuriile simple ale vieții.

Compusă de Ioan Popovici și Alin Costache, cu aranjamentul lui Szamtarto Zsolt, piesa „Never Again”, capătă o dimensiune modernă abia în mâinile lui Lukinich Attila care adaugă o serie de elemente de synth ce împrospătează parfumul aspru de alternative/grunge rock pe care piesa își clădise inițial temelia sonoră. Videoclipul piesei „Never Again” este practic al doilea episod, primul fiind „Dare”, din ceea ce se dorește a fi un scurt metraj despre problemele ce pândesc la tot pasul și peste care, într-un final, reușim să trecem.


Ca și în cazul precedentului videoclip, povestea urmează un scenariu exact în care personajele se implică într-o intrigă amețitoare.

Astfel, în videoclip își fac apariția o serie de actori foarte cunoscuți în scena teatrală, dar nu numai, din Timișoara, precum: Armand Ifton, Otniel Floruţ, Patricia Gavril și Andrei Chifu. Cu o asemenea distribuție „Never Again” se prezintă în fața publicului cu mantia unui spectacol cinematografic în toată regula. Mai mult, detaliile de producție și perspectiva cinematică pe care o propune acest videoclip au fost atent lucrate de echipa Timișoara Film Society condusă de Ovidiu Roteliuc. În acest moment, trupa dorește să revină pe scenă, într-un nou format, desigur, iar în colaborare cu chitaristul și compozitorul Ioan Popovici să se întoarcă pe firmamentul rock-ului timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.