Rock pe pâine cu formațiile Ruyned, Closed Book și Gothic, la Timișoara...

Rock pe pâine cu formațiile Ruyned, Closed Book și Gothic, la Timișoara (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_521721" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: D&D Foto

La sfârșitul săptămânii trecute amatorii de sonorități rock s-au adunat la M2 Event Venue pentru o seară în care spectatorii au avut parte de nu mai puțin de trei concerte.

Vedetele serii, cei de la Gothic, se află într-un turneu național de lansare a albumului „Underground”, care a fost înregistrat parțial la Consonance Studio din Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos. Cu ocazia recitalului lor din orașul nostru, formația Gothic a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai îndrăgite formații de metal din România.

O bună parte din publicul care a asistat la acest concert a venit în mod special pentru a-i vedea la treabă pe cei de la RUYNED. Tinerii muzicieni care s-au format în primăvara anului trecut în Timișoara au lansat demoul de debut, „Morbid Pleasures” și au cântat în acest an la clubul Quantic din București, deschizând pentru Akral Necrosis (România) și Impaled Nazarene (Finlanda). În luna martie a acestui an, Ruyned au devenit câștigătorii Olimpiadei Naționale de Thrash Metal de la Craiova, care au reunit cele mai bune 11 trupe de thrash metal din România. Premiul este un slot pe scena Explosive la EXIT Festival din Serbia – act de deschidere pentru Coroner, în data de 12 iulie la Novi Sad, Serbia. Recent trupa a lansat single-ul Fleshripper împreună cu un videoclip și se pregătește de lansarea albumului de debut, „Eternal Torment”. Ruyned înseamnă: Bogdan Mateescu – voce, chitară solo, Andrei Crișan – chitară ritm, Tiberiu Olescher – bass și Mihai Marinescu – tobe.

Prima trupă care a cântat în deschiderea acestui maraton de rock din M2 Event Venue a fost Closed Book, o formație metalcore si progressive metal din Timișoara, înființată cu patru ani în urmă, care pregătește pentru acest an albumul de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.