Șase persoane arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri. Unde își...

Șase persoane arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri. Unde își vindeau „marfa”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Șase persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile după ce au fost reținute miercuri de către procurorii DIICOT Timișoara, într-un dosar de „trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată„ și „efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive”.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada aprilie 2023 – aprilie 2024, inculpații au deținut, manipulat, intermediat și comercializat direct diferite cantități de canabis (drog de risc), 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și MDMB-4en-PINACA (droguri de mare risc) și MDMB-INACA, 5-Fluoro-ADB, ADB-Binaca, ADB-4en-PINACA (substanțe psihoactive), către consumatori din orașul Jimbolia și localitățile învecinate, pentru sume cuprinse între 100 și 400 lei”, a transmis DIICOT.

Joi, 4 aprilie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

DIICOT precizează că activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Timiș. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.