SCM Politehnica a câştigat un meci crucial la Vaslui

SCM Politehnica a câştigat un meci crucial la Vaslui

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă / SCM Politehnica scmtimisoara.ro

Victorie extrem de importantă pentru handbaliştii alb-violeţi, azi în Moldova. SCM Politehnica s-a impus cu 27-25 după un meci strâns în fieful contracandidatei la picaj/supravieţuire CSM Vaslui.

Elevii lui Pero Milosevic au avut destule emoţii (şi) pe terenul penultimei clasate. Aflate la doar două puncte în spatele lui Poli înaintea meciului direct.


Timişorenii nu au început grozavm fiind conduşi în prima parte cu trei goluri la început (2-5). Pe finalul reprizei timişorenii au revenit pe tabelă (11-10), dar au încheiat la un gol distanţă în spatele gazdelor primul mitan (11-12).

În repriza secundă a fost rândul bănăţenilor să aibă avantaj de trei goluri (19-22, 20-23), dar duelul vital pentru supravieţuire avea să se decidă pe final. CSM s-a apropiat în mai multe rânduri periculos, la doar un gol distanţă. Fapt repetat până în minutul 60, când după un time out final Poli a înscris şi ultimul gol al partidei.

Victoria din deplasare o duce pe Poli la 20 de puncte în clasament, la cinci distanţă de Vaslui, ultimul loc retrogradabil direct. Alb-violeţii nu au scăpat însă complet de emoţii, fiind în continuare pe 11, loc de baraj. Sâmbătă, 20 aprilie (ora 14.30), în antepenultima etapă, SCM Politehnica primeşte acasă replica lui CSM Constanţa, a doua clasată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.