SCM Timişoara a câştigat duelul disputat la Arad cu CSM Petrolul Ploieşti....

SCM Timişoara a câştigat duelul disputat la Arad cu CSM Petrolul Ploieşti. Seria din play out se mută pe Bega

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a obţinut victoria în sala „Victoria”, din Arad, unde a fost nevoită să meargă „în exil” temporar în Liga Naţională. „Leii” s-au impus cu 72-65 în faţa celor de la CSM Petrolul Ploieşti în meciul 1 din seria în sistem „cel mai bun din trei jocuri” a zonei locurilor 11-18.

Alb-violeţii au trebuit să joace pe Mureş deoarece sala „Constantin Jude” a fost ocupată până azi de competiţii de gimnastică.


A fost astfel un teren mai degrabă „neutru”, dar care pare că le-a priit bănăţenilor deoarece aceştia s-au impus şi au trecut cu bine peste inconveniente. În zilele premergătoare partidei elevii lui Dragan Petricevic s-au antrenat şi în sala din Buziaş.

Pentru conformitate a fost 19-21, 17-13 , 19-17, respectiv 17-14 în cele patru seturi de la Arad. Adică primul meci din play out-ul LNB, zona 11-18, unde cele două adversare din această serie încheiaseră la egalitate de puncte. 

Prahovenii au dat coşthgerul întâlnirii, pe Reginald Johnson Jr., autor a 26 de puncte. L-a urmat colegul Funderburk jr., cu 22 de puncte. Principalul realizator al „leilor” a fost Igor Kesar, cu 12 puncte, urmat de Simmons 11 pt. şi L. Mitrovic 10.

Seria SCM – CSM Petrolul se mută la Timişoara, unde e programat meciul 2, peste două zile, joi, de la ora 19.00, în sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.