SCM USV Timişoara a început cu dreptul Liga de Rugby. Victorie în...

SCM USV Timişoara a început cu dreptul Liga de Rugby. Victorie în Ronaţ cu CSA Steaua

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USV Timişoara a trecut peste dezamăgirea din finala Cupei şi s-a impus acasă, în prima rundă a noului campionat, scor 31-21 în faţa Stelei, după ce la pauză oaspeţii aveau avantaj de un punct (12-13).

„Leii” nu au uitat însă faza controversată contestată în jocul de pe „Arcul de Triumf” şi au intrat pe gazon cu un mesaj prin care cereau ca Timişoara să fie respectată (ce deja vu!).

Steaua a marcat prima, în urma eseului lui Butnariu, transformat de Conache. Dar timişorenii au replicat rapid prin Khalmakelidze, care a culcat balonul în terenul de ţintă advers, pentru ca Jipa să egaleze din transformare.


Conache, din lovitură de pedeapsă, Taniela din dropgoal, respectiv Bucur cu un nou eseu pentru timişoreni, au stabilit scorul pauzei.

În repriza secundă amfitrionii au mai înscris două eseuri, prin Simionescu şi Rupanu, în timp ce Jipa a adus de fiecare dată punctele bonus din transformare. În avantaj pe final, bănăţenii au mai cedat de teren la eseul lui Boboc, în timp ce Conache a mai înscris dintr-o penalitate. Scorul final a fost stabilit însă prin eseul lui Jgerenaia.

Pentru SCM USV Timişoara urmează peste o săptămână un joc în deplasare, mai accesibil, cu „U” Elbi Cluj.

SCM USV Timişoara: Chiriac, Căpăţînă, Ţăruş, D. Lazăr, L. Mureşan, Ser, Neculau (cpt.), Kalmakhelidze, Rupanu, Jipa, Tiqe, Bucur, Khvicha, Şteţco, Simionescu. Rezerve: Tedoradze, Mosese, Sikote, Holoia, An. Mureşan, Altinok, Manumua, Shennan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.