Seminar de informare despre legislația în domeniul construcțiilor, la CCIAT

Seminar de informare despre legislația în domeniul construcțiilor, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în 18 aprilie, ora 11:00, la Centrul Regional de Afaceri, un nou seminar de informare privind aspecte ale legislației în vigoare în domeniul construcțiilor, în colaborare cu Inspectoratul Județean în Construcții Timiș.


Evenimentul se adresează cu prioritate companiilor din domeniul construcțiilor, dezvoltatorilor imobiliari, instituțiilor și organizațiilor împlicate în dezvoltare urbană, primăriilor locale, oricăror antreprenori interesați.

Teme abordate în contextul Legii nr.10/1995 privind calitatea în construcții și al altor acte normative sunt proprietatea, post recepție și garanție, calitatea în construcții referitor la instalații, urmate de întrebări și răspunsuri. Seminarul va fi susținut de Vergina Popescu, inspector-șef județean iar participarea este gratuită.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare, accesând link-ul https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dc7, termenul de înregistrare fiind data de 12 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.