Timişoreanca Mădălina Stanca, dublă campioană balcanică la culturism şi campioană absolută

Timişoreanca Mădălina Stanca, dublă campioană balcanică la culturism şi campioană absolută

0
DISTRIBUIȚI

Mădălina Stanca (20 de ani) a câştigat în weekend Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare).

În cadrul aceleiași competiții ea a câştigat şi cel de-al treilea titlu de campioană absolută junioare la categoria Bikini fitness.

Mădălina Stanca e studentă la Universitatea Politehnica din Timișoara. „Ea studiază Automatică și Calculatoare și a descoperit acest sport datorită mamei sale. De cinci ani a început antrenamentele la Smartfit Timișoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, Campioana Europeană Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alături de Cristi Martin”, transmit reprezentanţii sportive.

„Sunt entuziasmată și abia aștept să văd ce urmează la Campionatul European, unde sper să merg cu același vibe pozitiv. Sunt recunoscătoare echipei Smartit, echipei mele de antrenori, tuturor celor care m-au susținut. Și nu în ultimul rând sunt recunoscătoare Federației Române de Culturism și Fitness pentru tot suportul acordat! Acum cinci ani, am început să vin la sală datorită mamei mele. Pe mine Narcisa m-a convins prin pasiunea ei față de sport”, a declarat Mădălina Stanca.

Narcisa Martin, de opt ori campioană naţională la Bikini fitness (de patru ori campioană absolută), campioană balcanică absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

„Pe Mădălina am selectat-o încă de la vârsta de 15 ani, datorită talentului ei și tot de 5 ani o antrenez constant.


Mădălina face antrenamente zilnice, urmează asumat o dietă strictă și corespunzătoare sportului pe care îl practică. Ea a mai participat la ediții ale Campionatului Național de Culturism și Fitness, iar seriozitatea și performanțele obținute i-au atras selecția în lotul național. Participarea ei la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness este a doua prezență a sportivei la o competiție internațională, ca reprezentantă a României”, a spus Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, antrenoarea Mădălinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.