TrupaHazard revine în fața publicului timișorean cu o nouă porție de altfel...

TrupaHazard revine în fața publicului timișorean cu o nouă porție de altfel de folk rock

0
DISTRIBUIȚI

TrupaHazard revine acasă în Timișoara, cu un concert care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul căruia Răzvan Stochița, („Ravi“) și colegii săi – Daniel Woss și Gabi Drăghici – le vor oferi spectatorilor o porție de altfel de folk rock.

În această primăvară, TrupaHazard a susținut un mini – turneu în mai multe orașe din țară, unde a avut parte de o priimire călduroasă din partea publicului.

„Mini turneul realizat de noi a fost foarte mișto din punct de vedere al locurilor vizitate.


Am avut parte de suprize ca de exemplu în Pitești în Barock, unde pe lângă faptul că a fost sold – out spectatorii știau piesele noastre toate. Din păcate, am fost obligați să anulăm două concerte la Zalău și Sibiu din cauza stării mele de sănătate, căci am avut fractură la picior. Acum m-am refăcut în proporție de 70 la sută și așteptăm cu nerăbdare să cântăm din nou la Porto Arte, un loc de suflet al nostru“, spune Ravi.

Pe numele său adevărat Răzvan Stochița, „Ravi“ a început să scrie poezii la vârsta de 14 ani și a descoperit muzica folk la vârsta de 16 ani, în timpul unei călătorii la munte. În 1997 Adrian Păunescu îl aude pe stradă cântând melodia „Două Fântâni”, rămâne impresionat de vocea lui puternică și aparte și îl invită la cenacul „Totuși Iubirea” ca debutant. Urmează două albume, lansarea trupei Hazard și un succes binemeritat. După câteva probleme medicale care l-au forțat să renunțe temporar la carieră, Ravi a revenit în lumina reflectoarelor și a lansat câteva melodii care s-au bucurat de succes.

Concertul din Timișoara cu TrupaHazard va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20, la Porto Arte, iar în deschidere va cânta Story Duet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.