Vijeliile au făcut ravagii în vestul ţării: acoperiş de bloc smuls, copaci...

Vijeliile au făcut ravagii în vestul ţării: acoperiş de bloc smuls, copaci căzuţi pe străzi şi pe o maşină. UPDATE Pericol şi în alte localităţi, intervenţii ale pompierilor

0
DISTRIBUIȚI

Acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt și trei copaci au căzut pe stradă și peste o mașină. Incidentele s-au produs în județul Hunedoara. În zonă este în vigoare o avertizare cod portocaliu de vânt puternic.

Pompierii militari din Hunedoara anunță că marți dimineață au intervenit pentru gestionarea unor situații de urgență.

Acoperișul unui bloc din localitatea Mintia a fost dislocat de vântul puternic. De asemenea, doi arbori au căzut pe carosabil în localitățile Vețel și Ilia, iar un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în municipiul Deva, pe strada Orizontului.

Nu au fost înregistrate victime, au precizat pompierii.

Vântul puternic de ieri-seară a cauzat şi dificultăţi în stingerea incendiilor de vegetaţie.

UPDATE În continuare pompierii militari din cadrul ISU Hunedoara acționează pentru înlăturarea efectelor negative înregistrate în urma vântului puternic.

„Astfel, în Deva se intervine pentru înlăturarea unei bucăți de tablă în pericol să cadă de pe acoperișul unui bloc situat pe strada M.


Viteazu, iar în localitatea Geoagiu – un stâlp de electricitate a căzut pe carosabil și peste un autoturism, blocând o bandă de circulație. Din fericire nu au existat persoane surprinse de aceste evenimente”, a transmis ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.