Adolescentă din vestul ţării, dată dispărută după ce a plecat de acasă...

Adolescentă din vestul ţării, dată dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. UPDATE Minora a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au fost sesizați astăzi cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a minorei Ramona Andreea Suciu (foto), în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara.

„Aceasta a plecat de la domiciliu in cursul zilei de ieri, ultima oară fiind văzută în data de 25 mai 2024, în jurul orei 16:30, în municipiul Hunedoara, pe bulevardul Traian.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o greacă de culoare neagră, bluză de culoare neagră, blue jeans și are următoarele semnalmente: păr șaten-închis, ochi căprui, aproximativ 159 m.


înălțime și în jur de 90 kg. Nu a mai fost plecată voluntar de la domiciliu.

Polițiștii au demarat activități specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

UPDATE Poliția a fost sesizată de către mama vitregă a minorei în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că a gasit-o pe aceasta, urmând să se prezinte la sediul poliției. Minora a precizat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunui abuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.