Amalia Gaiță și Mihai Moldoveanu au cântat la aniversarea unui an de...

Amalia Gaiță și Mihai Moldoveanu au cântat la aniversarea unui an de existență a UVT Art Center (video)

0
DISTRIBUIȚI

Amalia Gaiță și Mihai Moldoveanu au susținut un concert inedit marți seara în Parcul cu Platani, lângă Facultatea de Arte, evenimentul fiind inclus în manifestările care au marcat sărbătorirea unui an de existență a UVT Art Center.
Călătoria sonoră derulată sub genericul „Light Session” le-a adus celor prezenți o reinterpretare a compozițiilor Amalia Gaiță apărute pe Melting Sun , The Grey E.P. și Mimosa, într-o abordare lejeră și neconvențională.

,,Alături de Michi Moldoveanu, am creat o călătorie sonoră jucăușă, colorată, la sărbătoarea unui an de activitate Art Center. Am avut parte de o experiență eliberatoare, bazată pe improvizație și experiment, în parcul cu platani.


Am abordat muzica noastră ușor neconvențional, acompaniată doar de bas, în ideea de a crea o seară cu accente indie și electronice. Light, smooth și diafan. Studenții facultății de arte, profesorii, invitații și spectatorii curioși au fost receptivi și entuziasmați. Ne-au hrănit cu aplauzele lor călduroase și zâmbetele sincere. Tribul nostru fericit adus laolaltă de artă, de muzică. Idilic, așa cum ne place. Sunt recunoscătoare pentru inițiativele de acest gen, pentru locațiile din Timișoara care promit ceva diferit, dar mai ales pentru oamenii curajoși care fac să se întâmple noi experiențe, cu care să ne conectăm autentic ”, ne-a declarat Amalia Gaiță după acest concert inedit.

Suita de evenimente care au marcat împlinirea unui an de existență a UVT Art Center a inclus un tur ghidat al expoziției lui Ovidiu Batista, vernisajul expoziției de grafică din Galeria Mansardă și lansarea catalogului 1 an de Activități la Art Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.