Artistul american Marco Mendoza cântă din nou la Timișoara, într-un jam session...

Artistul american Marco Mendoza cântă din nou la Timișoara, într-un jam session de neratat alături de The Blues Doctors

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dwidou Photography – Facebook

Binecunoscutul artist american Marco Mendoza va susține un nou concert în Timișoara, de această dată ca invitat special al concertului Jam Session: The Blues Doctors with Friends & Marco Mendoza. Evenimentul în cadrul căruia melomanii vor avea parte de o serie de surprize va avea loc joi 16 mai de la ora 20 la Joy Pub., în Timișoara.

Marco Mendoza și-a început cariera muzicală în 1989 și a făcut parte de-a lungul anilor dintr-o serie de formații precum Alias, Blue Murder sau Thin Lizzy, alături de care a început să cânte la chitară bass din 1994. Au urmat apoi turnee și albume alături de Ted Nugent sau Whitesnake, iar printre aparițiile sale memorabile se pot include și concertele sale alături de supergrupul The Dead Daisies, unde au mai cântat printre alții și Richard Fortus (Guns N’ Roses), Jon Stevens (INXS), Charley Drayton (The Cult), Alex Carapetis (Nine Inch Nails), Doug Aldrich (Whitesnake) sau Glenn Hughes ( Deep Purple). Pe plan solo, Marco Mendoza a lansat mai multe albume discografice, cel mai recent fiind „New Direction” în 2022.

Marco Mendoza a cântat pentru prima oară în Timișoara în data de 31 martie 2017, la Club 30, iar în decursul anilor a mai susținut recitaluri la Reflektor Venue, The Note Pub, Joy Pub și Casa del Retro.

„Sunt pe drumuri cam opt sau nouă luni dintr-un an.


Uneori sunt obosit, dar ador ceea ce fac. Nu beau alcool, încerc să mănânc sănătos, nu mă droghez. Muzica e dependența mea. E un fel de obsesie. Muzica îmi dă fiori. Uneori fizic sunt obosit, dar când trebuie să urc pe scenă, uit tot și dau maximul din mine fiindcă îmi place ceea ce fac. Profit de orice oportunitate care mi se oferă. În acest business, depinde de tine dacă profiți sau nu de oportunități. Aș putea spune oricând…gata…iau o pauză de șase luni. Dar… oare ce pierd? Pe de altă parte, la fel de adevărat este că trăiesc din asta. Casele de discuri îți oferă contracte dacă văd că ești în turneu. De acolo vin marea majoritate a încasărilor unui artist. Deci labelul e fericit atunci când le vinzi produsul. Suntem parteneri, e un contract. De aceea fac și sesiunile de meet and greet de după concert. Vreau ca oamenii să își aminteacă de eveniment. Vreau să le ofer o experiență. Dau autografe, fac poze, vorbesc cu oamenii. Astfel se naște un eveniment pe care lumea îl ține minte”, ne-a declarat Marco Mendoza într-un interviu pe care îl puteți citi în întregime aici.

Foto: Dwidou Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.