CFR Timişoara a pierdut primul duel de la Galaţi din finala Ligii...

CFR Timişoara a pierdut primul duel de la Galaţi din finala Ligii I la futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Club Sportiv United Galati / Facebook

CFR Timişoara a cedat oarecum conform calculelor hârtiei în prima manşă a finalei pe terenul favoritei United Galaţi. Gazdele s-au impus cu 5-2 (2-0) iar jocul 2 al disputei după regula cel mai bun din cinci întâlniri are loc tot în Moldova.

Bănăţenii s-au prezentat în Sala Sporturilor Dunărea după ce şi-au trimis juniorii la ultima dispută din play-off, umiliţi cu 0-14 la Od. Secuiesc.

Strategia de odihnă nu a dat prea multe roade. După un început bun cu o dublă ocazie, Wellington fiind în primplan, gazdele au înscris în minutul 16 două goluri.


Mai întâi Cojocaru a trimis din cădere şi mingea s-a scurs „pe sub” Lungu, apoi tot portarul oaspeţilor are un pic de vină la reuşita fostului coleg Araujo, marcator dintr-o „liberă” aproape de mijlocul terenului.

Tot într-un minut campioana părea să rezolve calculele în repriza secundă. Acelaşi Araujo, tot din lovitură liberă, dar şi Boşneagă din acţiune, au făcut 4-0 în minutul 22. După ce a fost mai mult odihnit, eurocampionul de la minifotbal, Andrei Nemiţanu, a mai dat speranţe CFR-ului cu două goluri în trei minute. Mai întâi cu un şut pe jos (min. 29), apoi dintr-o lovitură de la 6 metri (32). Elevii lui Robert Lupu, care a început azi jocul în teren, au mai avut atacuri sperând măcar la egalare, dar pe contraatac în penultimul minut Pamplona a stabilit scorul final la 5-2.

CFR: Lungu – Lupu, Ilaş, Wellington, Toader, Nemiţanu, Souza, G. David.

Mâine, de la ora 17.00 (FRF.tv), are loc jocul 2 al finalei, în aceeaşi locaţie. Apoi seria se va muta pentru următoarele două partide la Timişoara: 21 mai şi 22 mai (ambele ora 17). Dacă va fi nevoie de un al cincilea meci, acesta se va disputa pe terenul lui United, în 27 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.