CFR Timişoara a pierdut şi jocul 2 de la Galaţi. Seria finalei...

CFR Timişoara a pierdut şi jocul 2 de la Galaţi. Seria finalei campionatului de futsal se „mută” în „Olimpia”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Feroviarii de pe parchet au cedat şi în cel de-al doilea joc din Moldova pentru locul 1 naţional. Astăzi a fost 5-3 pentru United Galaţi, după ce CFR Timişoara a condus în trei rânduri.

Spre deosebire de jocul de ieri, cedat cu 2-5, CFR-ul a avut mai mult iniţiativa şi putea să obţină mai mult. Mai ales că a deschis scorul devreme, în minutul 2, prin Da Silva, cu o execuţie cu călcâiul. În minutul 8 Cojocaru a egalat însă pentru gazde. Iar până la pauză avea să se mai înscrie de două ori în decurs de un minut.


Mai întâi Nemiţanu (min. 17) a trimis mingea în vinclu, pentru ca United să restabilească echilibrul prin ex-bănăţeanul Araujo.

La reluare, Mihnea Toader (23) a făcut 3-2 pentru CFR, dar din nou gălăţenii au egalat rapid, prin eurogolul lui Dudău (25) de această dată. Mai mult, amfitrionii au preluat şi conducerea pentru prima dată în meci. Boşneagă a făcut 4-3 în minutul 30 iar peste alte cinci minute Araujo a închis meciul cu un nou gol.

Scorul e 2-0 la general pentru deţinătoarea titlului şi misiunea timişorenilor a devenit foarte grea. Seria finalei se va muta însă în sala „Constantin Jude”, unde CFR are şanse să revină în luptă. Jocurile sunt programate marţea şi miercurea viitoare, 21 şi 22 mai (ambele de la ora 17). Dacă va fi nevoie de un al cincilea meci, el se va disputa tot pe malul Dunării, în jurul datei de 27 mai. Câştigă prima echipă care ajunge la trei victorii.

CFR: Lungu – De Souza, Da Silva, Lupu, Ilaş (c). Iancu, Gurin – Pătraşcu, Dan, Nemiţanu, Wellington, Corlan, Toader, Vlad, David.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.