Cinci persoane reținute de polițiști în urma descinderilor la o reţea de...

Cinci persoane reținute de polițiști în urma descinderilor la o reţea de hoţi din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_512724" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Arhivă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara, cei ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul SAS, au pus marţi în executare 11 mandate de percheziţii domiciliare în municipiul Petroșani și orașul Petrila.

„Activitățile procedurale privesc cinci persoane, cu vârste cuprinse între 37 ani și 22 ani, din municipiul Petroșani și orașul Petrila, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat sub diverse forme de participație și respectiv tăinuire, cercetările fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.
În urma efectuării perchezițiilor domiciliare și a probatoriului administrat în cauză, față de cei cinci bărbați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 15 mai 2024, aceștia să fie prezentați procurorului de caz cu propunere de luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate şi bunuri, valori și alte mijloace materiale de probă, ce urmează să fie exploatate în cadrul dosarului penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.