Concerte cu formații timișorene și diverse activități culturale în cadrul evenimentelor „Povești...

Concerte cu formații timișorene și diverse activități culturale în cadrul evenimentelor „Povești din vecini” (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_525294" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Formația The Bandits a susținut două concerte

Ultimele două acțiuni organizate în cadrul evenimentelor numite Povești din vecini în cartierele orașului Timișoara s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, unde o serie de reprezentanți ai scenei muzicale locale au susținut recitaluri în fața spectatorilor.

Formația The Bandits, care este nominalizată la premiile UNITER pentru muzica originală din spectacolul „Exod” al Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara, a susținut două recitaluri sâmbătă și duminică, în Parcul Adolescenței (zona Giroc) și Parcul Lunei, unde băieții au interpretat câteva melodii din albumul de debut, inclusiv compoziția lor Băiat talentat, înregistrată în memoria lui Tase Pârvu.

Ziua de sâmbătă le-a adus spectatorilor din zona Giroc un atelier de aranjamente florale, cu Eva Deschidar, atelier de pictură, cu Livia Mateiaș, Atelier de împletit nuiele, cu Dinu Perva și activități ale Liceului Teoretic Special „Iris”: exerciții de orientare spațială cu bastonul, prezentare a mașinii și alfabetului Braille și scriere în Braille, exerciții de explorare și identificare a unor obiecte, colorare în contur reliefat. Printre acțiunile care au avut parte de succes s-a numărat și atelierul de percuție pentru copii, cu Sorina Savii, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” și spectacolul de folclor, cu orchestra Ansamblului „Timișul”.

Duminică, în Parcul Lunei, publicul a avut parte de follclor german, cu Ansamblul „Vergissmeinnicht Buziasch”, folclor sârbesc, cu Ansamblul „Kruna”, un spectacol numit „Să ne jucăm de-a Scufița roșie” și concerte cu Bella Luna Band, The Bandits și Versus.

Evenimentele Povești din vecini”,au făcut parte din programul Ex-Centrica derulat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, dedicat organizării de activități culturale în cartiere.

Foto: Facebook / Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.