Descinderi la o reţea de traficanţi de droguri grele din judeţul Timiş

Descinderi la o reţea de traficanţi de droguri grele din judeţul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de percheziții se desfășoară marți dimineață în județul Timiș. Anchetatorii fac raziile în cadrul unui dosar de trafic de droguri. Suspecții vor fi duși la audieri.

Marți polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.


– Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare „24 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație”.

Din cercetări a reieșit că „începând cu anul 2022 și până în prezent, 16 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis, 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB – Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive), către consumatori din județul Timiș, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacții”.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.